Let's get back to network

Als je aan de slag gaat met de verbinding met jezelf, kom je soms tot de conclusie dat de verbinding met de mensen om je heen veranderd. Niet iedereen durft in de spiegel te kijken en aan de slag te gaan met dat wat ze zien. 

Met de events faciliteren we samen met inspirerende ondernemers een plek waar iedereen helemaal zichzelf mag zijn en vanuit die plek verbinding maakt met open-minded en eerlijke mensen.

Wie

Avontuurlijke, nieuwsgierige lieverds, die bezig zijn met persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling.

Wat

Een event met speeddate networking vanuit verbinding met jezelf. Een programma vol (nieuwe) kennis, connecties en ervaringen. Met onderwerpen als: human design, hypnose, estatic dance en astrologie. 

Waar

Online en zodra het weer kan ook offline op diverse locaties in Amsterdam. 

Waarom?

Augustus 2019 organiseerde ik samen met Sharona Blom van @soulbodyfashion een plek voor verbinding met mensen die open-minded en kwetsbare gesprekken aan durfde te gaan. Inmiddels zijn er drie gatherings georganiseerd en de vierde gaat online plaats vinden;

Ik wil mensen met elkaar verbinden. Soms voelt het alsof iedereen opnieuw het wiel aan het uitvinden is, maar dat hoeft helemaal niet. We kunnen het samen doen. Elkaar helpen. Ik verbind ondernemers aan het event, zodat ze een podium krijgen waar zij hun licht kunnen laten stralen. In het programma zorg ik dat deelnemers verbinding maken met zichzelf en vanuit die plek een unieke verbinding kunnen maken met elkaar.

Next up:
24 januari 2021

De online social gathering is een dag waar verbinding centraal staat. We gaan op 24 januari samen met verschillende ondernemers ervoor zorgen dat jij de verbinding met jezelf weer gaat voelen. Praktische tools en unieke ervaringen zorgen ervoor dat de weg van verandering die jij bent ingeslagen lichter wordt.

Tijdens de speeddate networking ontmoet je 1:1 interessante mensen die open minded zijn, snappen dat je een weg bent ingeslagen van verandering, mensen die interesse tonen en eerlijk durfen te zijn.