Family portrait Floortje

De family shoot voor Floortje Lopes. Eentje waar uiteindelijk 60 beelden zijn uitgekozen – dat is voor mij een groot compliment! De foto’s van de kleine blijven even anoniem.

Wanneer ik een gezinshoot doe, dan neem ik daar de tijd voor. Het is voor mij belangrijk dat de moeder zonder stres op de foto gaat en als de Newborn nog even wat slaap nodig heeft, dan gaat dat voor. Ondertussen ontstaat er een sfeer binnen het gezin waar iedereen zich op zijn gemak voelt en ik de spontane momenten mag vastleggen. 

Ik vind die dynamiek echt prachtig, dus denk je erover om een shoot te boeken? Neem dan vooral even contact op, dan kom ik graag jouw waardevolle momenten vastleggen.

Yvonne Apeldoorn

Yvonne Apeldoorn

30 jaar, fotografeert vol nieuwsgierigheid en enthousiasme.

Kijkt graag samen met jou hoe we jouw verhaal kunnen vertalen in beelden.

Stelt soms kritische vragen, die je aan het denken kunnen zetten.